Kategorier
Okategoriserad

Poddpremiär, överraskning och uppvaktning

Hej på er!
Jag har verkligen haft fullt upp den här veckan. I måndags blev det tillbaka till verkligheten och vardagen med träning, skola och allt vad det innebär. Sedan på kvällen gjorde jag och Ebba vår podcastpremiär då vi var med som gäster hos Sebastian Samuelsson och Simon Hallström  i Skidskyttepodden. Vi pratar väl framför allt om JVM, men även omen hel del andra saker. Det var iallafall väldigt roligt att spela in avsnittet och ni kan lyssna på det på deras hemsidaskidskyttepodden.se eller i podcaster-appen.Efter poddinspelningen åkte jag och Ebba vidare för att fira Jasmine som fyllde 20 år den dagen, trodde vi iallafall. Men eftersom Jasmine tyvärr var sjuk (man är inte speciellt populär på ett skidgymnasium just då, hehe), så hade de fixat ett överraskningskalas hos Cajsa för mig och Ebba istället. Så himla roligt och så fint gjort av alla, underbara vänner!

Bild

Bild

Idag hade vi ett överkroppspass på förmiddagen och med träningsvärken från gårdagens styrkepass kändes det rätt bra i alla muskler när passet var klart. Men det är en skön känsla ändå, på något konstigt vis. På eftermiddagen mötte jag upp en tjej från tidningen Nord Sverige och gjorde en intervju. Den skulle komma ut nästa vecka, så det blir spännande att se.

Och nu på lördag kommer jag och Ebba att bli uppvaktade efter pulkatävlingen som hålls i slalombacken. Vi kommer vara där vid halv 5 tror jag, får hoppas att det kommer mycket folk så vi slipper stå där själv 😉

Ha det så bra så länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *