Kategorier
Okategoriserad

Sovmorgon och vilodag

Precis som rubriken lyder så har jag haft vilodag idag, och eftersom jag egentligen har träningstid på morgonen så fick jag en väldigt lång sovmorgon också. Började inte förrän halv 3, så jag klagade absolut inte. Tycker verkligen om att ta det lugnt och inte stressa på morgonen, så skönt!  Hann med att baka bars, gå ut med Tuva i det soliga vädret och packa klart väskan, skönt att vara klar med det. För imorgonkväll åker jag och Ebba till Sundsvall, och på onsdag flyger vi ner till Arlanda och sedan vidare mot Rumänien. Ska bli såå kul!

Bild

Soligt och fint ute idag, så härligt!
Det var ju alla hjärtans dag igår också. Tycker det är lite roligt med en dag då man får vara med den man tycker om lite extra. Jag och Sebbe var iallafall ut och åt på Hallsta på kvällen, det var en supergod 3-rätters meny och en jättemysig kväll. Kul att göra något annat och klä sig i något annat är träningskläder också 😉

Bild

Bild

Bild

Var med i en intervju på skidzonen häromdagen också, nu har jag tyvärr inte lärt mig hur man lägger in länkar lite snyggt här… Men här kan ni iallafall läsa om ni vill.
http://skidzonen.se/jenny-solin-har-verkligen-varit-svin-nervos/Ha det så bra så länge så hörs vi från Rumänien senare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *