Kategorier
Okategoriserad

Framme i Rumänien

I onsdagskväll kom vi äntligen fram till hotellet efter en ganska lång resdag. Stället är verkligen fint och rummen är stora och fräscha, över förväntan måste jag säga. Det är dock en sak vi saknar ganska mycket och det är snö. Just nu går det inte att åka alls på spåren och arrangörerna kämpar för fullt med att lägga ut snö på banorna så att de ska vara åkbara tills på måndag när första tävlingen är. Men just nu är det bara att gilla läget och göra det bästa av situationen. 🙂 Igår sprang vi en sväng med stavar på förmiddagen och körde lite styrka och rörlighet på eftermiddagen.

Bild

Bild

Såhär såg det ut igår på skidspåren.

Bild

Tur att det är fint runt omkring iallafall, det väger upp lite. 🙂
För att få lite variation och slippa springa varje pass, så har vi idag gjort årets rullskidspremiär. Några månader tidigt än vad jag är van vid, men det funkade det också. Känns lite konstigt bara att vi är här för att åka JVM i längdskidor, men istället åker vi rullskidor, haha…Måste bara säga att det är riktigt kul att det är så många som har kikat in här redan.
Ni får ha det så bra så länge, kramar!

Bild

Bild

Måste bara slänga upp en bild från resan ner till Arlanda, det var verkligen sjukt fint. Kanske inte syns lika bra på bilden dock..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *