Kategorier
Okategoriserad

Bildbomb från Åland och seger i Broloppet

Vår lilla minisemseter på Åland blev verkligen lyckad. Vi hade perfekt väder med strålande sol alla dagar, så otroligt härligt med riktig sommarvärme. Dock var temperaturen i havet inte mer än cirka 16 grader, så för en badkruka som mig blev det inte mer dopp i havet än nödvändigt. Men jag gillar verkligen att vara vid havet, det är något rogivande med det på något vis. Förutom att vi skrapade ihop en hel del soltimmar så tränade vi lite, åkte båt, åt massa god mat och tog det lugnt. Precis som en semester ska vara helt enkelt.

Nu har vi dock kommit hem, lagom till Nipyreveckan (en vecka här hemma med massor av aktiviteter och som avslutas med en mindre festival) som började i fredags med Sollefteå-trippeln, en tävling med tre olika deltävlingar. I fredags var det cykling, igår var det simning och idag löpning. Jag har dock bara ställt upp idag i Broploppet. Var riktigt taggad på att få tävla igen och sugen på att springa fort. Hade som mål innan att springa under 18 minuter på de 5 km som skulle avverkas. Min tid från förra året var 18.57 så var ju tvungen att springa ganska mycket snabbare om jag skulle klara det. Och jag klarade mig precis under, 17.57 stannade klockan på. Alltså en hel minut bättre än förra året och lyckades dessutom gå i mål som första tjej. Så otroligt roligt och kul att se att träningen går åt rätt håll. Fick en dammsugare i pris också, perfekt till flytten om drygt en månad. 😉

Nu väntar en  vecka med mycket träning, lite jobb, bröllop (ska bli sååå kul!) och en del andra roliga saker. Kommer vara fullt upp helt enkelt, men det kommer nog bli riktigt roligt också. Slänger upp en bild från idag och massa bilder från Åland, det var så fint överallt.

Ha det så bra så länge!

Bild

Bild

Bild

 

Bild

Bild

Bild

 

Bild

Bild

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *