Kategorier
Okategoriserad

4 x Hallstabacken

Igår körde jag ett väldigt bra, givande och jobbigt intervallpass på rullskidorna. 4 gånger uppför Hallstabacken blev det och de tog ca 11 minuter vardera. Älskar att vi har en så lång och fin intervallbacke här hemma, perfekt för att få till tuffa pass. Mamma ställde upp som chaufför och fotograf, det var jag väldigt tacksam för. Svårt att få till liknande pass annars. Man kan ju såklart åka rullskidor utför också, men jag skippar helst det. 😉

Nu är vi påväg till Stockholm för att sedan hoppa på färjan till Åland imorgonbitti. Eftersom vi skulle åka redan kring 10 imorse var jag tvungen att kliva upp tidigt för att hinna träna innan. Kan dock inte påstå att jag var jättemotiverad till att träna klockan 7 imorse när det dessutom spöregnade ute. Men jag körde lite fartlekar, utan stavar och så vidare så passet gick förvånansvärt fort. Väldigt skönt!

Nu är det snart dags för matpaus, ska bli skönt att sträcka på benen lite eftersom vi sitter 3 personer här i baksätet och trängs… Jag är lite sugen på shopping i Stockholm ikväll men Sebbe tycker att jag ska följa med på fotboll, får se hur det blir med den saken.

Det ser iallafall ut att bli jättefint väder i veckan så jag hoppas på en härlig ”minisemester”, hoppas ni också får fina sommardagar här hemma!

Bild

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *