Kategorier
Okategoriserad

Ett misslyckande och ett SM-silver

Har hunnit landa här hemma nu efter tävlingarna i Norrköping. Fredagens tävling blev ju ingen rolig historia för min del. Strax innan start började det regna en hel del och att köra med tävlingsrullen på blöt asfalt är ingen bra kombination, enligt mig iallafall. Och jag hade inga regndäck som de flesta körde med, så för att ha någorlunda grepp så tog jag mina tvåor (träningsrull). Inte så smart, märkte jag. Det gick ju väldigt långsamt och jag tappade direkt. Men det var ju mitt egna val så jag kan bara skylla på mig själv, men i vilket fall som helst så blev det inte någon rolig tävling för mig. Jag fick dock ett väldigt bra träningspass, alltid något.

Sprintstafetten på lördagen blev desto roligare istället. Strålande sol var det dessutom, så det fanns inte mycket att klaga på. Britta körde sträcka 1, 3 och 5 och jag körde alltså sträcka 2, 4 och 6. Inför sista sträckan fick jag en liten liten lucka när jag skulle ut, men jag lyckades inte riktigt hålla undan för snabba Maja, men vi lyckades knipa silvret iallafall. Det var en väldigt rolig och fartfylld tävling, och ett bra avslut på tävlingshelgen tillslut.

Den här veckan blir lite lugnare träningsmässigt och det ska bli rätt skönt faktiskt. Passar på att hitta på lite andra roliga saker då och det gillar jag. På söndag åker vi ner till Stockholm för att sedan på måndag ta färjan över till Åland, det ska bli härligt med en liten ”minisemster”.

Ha det så bra så länge!

Bild

Från fredagens tävling. Jag tror inte man ser hur mycket det regnar, men det öste verkligen ner.
Bild

Bild

Vi bodde väldigt fint nära vattnet, riktigt mysigt.
Bild

Hittade massor med blåbär när jag var ute och sprang i söndags, gissa om jag blev överlycklig? Älskar blåbär, så gott!
Bild

Bild

Lagade en trerätters middag med tjejerna i söndags. Vi lyckades så bra med allt, det blev verkligen så himla gott. Och en väldigt trevlig kväll, som vanligt med dessa brudar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *