Kategorier
Okategoriserad

Rullskid-SM i Norrköping

Känns som att jag börjar varje inlägg med ”nu är jag påväg till…” eller ”nu har jag precis kommit hem från…”. Blir mycket resor helt enkelt. Nu är jag iallafall på väg till Norrköping för att åka SM i rullskidor. Hade egentligen inte tänkt åka dit, men jag blev lite sugen att tävla ändå så vi bestämde oss i sista sekund för att åka ner. Sist jag tävlade i rullskidor var för två år sedan när världscupen gick på hemmaplan i Sollefteå, så det ska bli väldigt spännande och roligt att få tävla nu igen.

Imorgon är det 15 km masstart som gäller och på lördag är det sprintstafett som jag kommer köra tillsammans med Britta, ska bli riktigt kul! Det kommer att TV-sändas båda dagarna, så slå på TV:n klockan 12.10 imorgon och 11.25 på lördag om ni vill se.

Bild

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *