Kategorier
Okategoriserad

En bra lägervecka och 20-årsfirande

Tyckte det var alldeles nyss jag skrev att jag var på väg till lägret i Idre och nu har jag redan vart hemma i två dagar. Tiden bara rusar förbi och lägret gick även det i en ruskig fart. Vi hade inte många lediga stunder under veckan, tror det var därför det kändes som att det gick extra fort. Förutom en hel del träning så har vi haft tre olika föreläsningar som handlade om kost, idrottspsykologi och fysiologi. Väldigt intressant och lärorikt! Jag hann även med att göra en screening mellan passen en dag, vi har kollat massa teknikfilmer från det vi har filmat ute på passen och en kväll bowlade vi också, discobowling till och med. Jag var riktigt kass i början men sedan kom jag igen på slutet och kunde faktiskt ta hem segern på vår bana. 😉

I fredags var det ju dessutom min tur att fylla 20 år och jag kunde nog inte få en bättre dag. Vaknade till finsång av Lisa och fick en jättefin present också, världens finaste vän! Sedan körde vi ett långpass på rullskidorna, filmade en hel del med Lars (Ljung, han var med oss under veckan och körde massa teknik) i början av passet och vi fick verkligen till tekniken bra till slut, så jag hade så mycket positiv energi resten av passet. Så kul! På eftermiddagen var det två timmar löpning som gällde, kan säga att maten och framför allt kladdkakan på kvällen smakade väldigt gott efter den dagen. Efter det var det bara ett pass kvar av lägret och det var skidgångsintervaller som genomfördes i 7+ och spöregn. När vi var klara med det passet kändes det ganska skönt att åka hem ändå, även om det alltid är väldigt roligt att vara borta. Men som man brukar säga, ”borta bra, men hemma bäst”.

Igår på min vilodag passade jag på att baka massa gott för att sedan ha lite födelsedagsfirande här hemma också. Fick dessutom så mycket fina saker av alla, så tacksam för de!

Slänger upp lite blandade bilder från i veckan. Ha det så bra så länge!

Bild

Bild

Bild

Bild

Skidskyttarnas U-lag var också där på läger så jag och Lisa passade på att vara med när dom tränade skytte en eftermiddag. Kan bara säga att det förmodligen aldrig blir några skidskyttar av oss… Herregud, det var inte lätt alltså. Men kul hade vi iallafall!

Bild

Bild

Bild

Lite selfies såklart. Och finaste presenten och kortet av Lisa, bästa bästa du.

Bild

Bild

Två bilder från när vi filmade ute på passen.

Bild

Bild

Bild

Från firandet igår, massa gott fika.

Bild

Bild

Började passet idag med att inviga mina nya ”trx-band”, väldigt bra träning och i det här vädret blev det inte så jobbigt heller, perfekt ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *