Kategorier
Okategoriserad

Midsommar + påväg till läger

Hej på er!

Jag började min midsommardag på ett väldigt bra sätt med ett löppass uppe på myrarna med Sofia och hennes hund Cooper. Det blev ett riktigt bra och fint pass och det är ju alltid väldigt roligt med bra sällskap på passen.

Senare på kvällen var jag med ett härligt gäng kompisar och grillade, körde femkamp och andra roliga lekar. Och tog lite bilder såklart, det kan ju ta ett tag när man är ett stort gäng tjejer och alla ska bli nöjda 😉 Men jag tycker att vi lyckades bra tillslut, haha. Det var iallafall supertrevligt och jag hade sååå kul. Älskar att umgås sådär med mina fina kompisar!

Just nu sitter jag i bussen på väg till Idre Fjäll för årets andra läger med U-laget. Jag är supertaggad, ska bli så kul att få träffa alla igen och träna massor. Ska bli kul att få träna i lite fjällmiljö igen också, det är ju något speciellt med det. Hoppas på bra väder också så kommer det nog bli ett riktigt fint läger!

Bild

Bild

Bild

Det var så fint uppe på myren så vi stannade och tog några kort med Sofias nya ”träningskamera”, kul med bra bilder när man är ute och tränar också.

Bild

Älskade vänner. <3

Bild

Bild

Bild

Jag stod för efterrätten och eftersom jag inte är ett stort fan av grädde (klassisk midsommartårta) så blev det en chokladig variant av midsommartårta. Den kanske inte blev så vacker, men den gick iallafall hem hos alla tror jag.

Bild

När vi plockade blommor till kransen kvällen innan, så fint var det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *