Kategorier
Okategoriserad

Nya grejer

För någon vecka sedan hämtade jag ut några paket från bland annat Elpex, Bliz och Lillsport. Det är ju alltid väldigt roligt att få paket och denna gång var inget undantag. Elpex är en ny sponsor för mig i år och jag är väldigt glad att de vill vara med och stötta mig med bra grejer. Har åkt på deras rullskidor ett tag nu och blir bara mer och mer nöjd efter varje pass. Stabila och härlig åkkänsla, riktigt bra med andra ord. Från Bliz hade jag betsällt en ny hjälm och några vanliga solglasögon som var riktigt snygga. Och Lillsport levererar som vanligt handskar med bästa kvalité. Är så glad och tacksam för de sponsorer jag har som alltid ser till att jag har bra material, det betyder verkligen mycket. Så stort tack till er!

Bild

Bild

Bild

Såhär ser hjälmen ut. Efter 5 år med min rosa hjälm kände jag att det var dags att byta. Måste erkänna att det tog emot lite att lämna den rosa, men när jag fick hem denna var dom tankarna som bortblåsta. Den är lätt, sitter bra och är superskön!

Bild

Igår körde jag skidgångsintervaller i slalombacken på förmiddagen och på eftermiddagen blev det styrka på gymmet. Härligt att vara tillbaka på Energi24 också! Imorgon har jag vilodag, en efterlängtad sådan.

Ha det så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *