Kategorier
Okategoriserad

Senaste veckorna

Hej på er!
Måste börja med att be om ursäkt för riktigt dålig uppdatering sista tiden, men jag har helt enkelt haft så mycket annat att göra och då har jag inte prioriterat att skriva här. I fredags var det alltså min tur att sluta gymnasiet efter fyra år på skidgymnasiet här i Sollefteå. Kan inte riktigt förstå hur fort dessa fyra år har gått, känns som det var nyss vi satt där i samlingssalen första dagen i ettan och var hur nervösa som helst. Och nu har redan fyra år passerat. Fyra år som har varit väldigt lärorika, minnesvärda, tuffa, och riktigt, riktigt roliga. Det är så många fina människor man har lärt känna under tiden också. Usch, det är verkligen med en klump i magen som jag skriver det här. Kommer sakna skidgym och alla fina kompisar så mycket.Sista veckorna tillsammans har iallafall varit väldigt roliga och stämningen har verkligen varit på topp. I fredags firade vi att vi äntligen var klar med gymnasiet. För även om det känns tråkigt att lämna skidgym, så måste jag erkänna att det känns rätt bra att lämna själva skolan. Hur som helst så var det en väldigt rolig dag och kväll, och så härligt med alla lyckliga studenter!

Bild

Bild

Bild

I måndags var vi hela gänget nere på Hågesta-ön och grillade, perfekt väder och en supermysig kväll.

Bild

Tidigare under måndagen var vi ett gång skidåkare som blev uppvaktade för våra medaljer, sånt är alltid roligt. Efter det åkte jag till Daniel och firade hans student också, mycket roligt som hände den dagen.

Bild

På tisdagen var det dags för coopertest, har på något konstigt vis börjat tycka om cooper mer och mer. Förstår inte riktigt hur. Kanske för att det är väldigt skönt när man är klar. Hur som helst, det gick rätt bra för min del iallafall, men med en del motvind blev det 3 sekunder från pers. Vilket ändå får ses som klart godkänt!

Bild

På onsdagkväll var det dags för brännboll, väldigt rolig kväll. Ser dock ut som att jag och Moa inte var helt överens med domarna, haha…

Bild

Bild

Bild

Bild

Sedan var det då dags för studenten på fredagen. Vi fyror började med en egen frukost här hemma innan vi åkte till skolan och skolavslutningen. Fick även ta emot Bengts pris som han införde förra året då han slutade, känns alltid lika ärofyllt och roligt att få sånna pris som inte bara har med skidåkning att göra dessutom.

Nu har jag då sommarlov och det njuter jag verkligen av. Träningen flyter på bra och nu när det är sommarskidskolan här i stan har jag passat på att följa med dem på några pass. Igår sprang vi Hallstatest, och oj vad jobbigt det var. Men det blev iallafall ett nytt pers med 18 sekunder, och även Carro persade, så vi var väldigt nöjda och glada när vi kom upp som ni kanske ser på bilderna. Idag sprang vi ett fint 3-timmarspass med hela gänget, kul med sällskap när man ändå ska träna!

Bild

Fotograf: Sofia Henriksson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *