Kategorier
Okategoriserad

Första lägret

Igårkväll kom jag hem från första lägret för i år med u-laget, vi har spenderat en vecka nere i Orsa Grönklitt. Trots dåligt väder med regn i princip varje dag (med undantag för två eftermiddagar då det sprack upp lite), så har vi haft en väldigt bra vecka. Vi har kört både långpass, intervaller, styrka och en del impulser. Backen upp till Grönklitt, som är 12 kilometer lång och med cirka 500 höjdmeter har vi kört ett x antal gånger, så vi var rätt nöjd när stakade upp för den en sista gång igår. Vi peppade varandra bra, så sista gången gick det ganska bra upp ändå. Härligt med bra sparring!

Min förkylning jag hade veckan innan blev lite värre än jag trodde först och jag hade bara kört några få, korta pass innan lägret. Så jag fick korta ner passen lite i början av lägret, men det gjorde inte så mycket, jag hann bli trött ändå kan jag lova. Jag tycker iallafall att vi är ett väldigt härligt gäng, så det kommer nog bli många roliga och tuffa läger i sommar och höst!

Bild

Bild

Vi passade på att ta bilder de dagar det var fint, som ni kanske ser.

Bild

Bild

Vi körde ett crosspass med rullskidor först och sedan bytte vi om för löpning. Lunchen smakade väldigt bra efter detta. 🙂

Bild

Bild

Gjorde Lisa fin i håret när vi hade vilo-eftermiddag. Det är viktigt att va fin även på läger, iallafall om man frågar fashionistan i laget. 😉

Bild

Bild

Sista kvällen bakade vi en smarrig äppelpaj. ”Lånade” lite skorpor, degestivekex och äpplen från maten och gjorde vårat bästa för att slänga ihop en god paj, och jag tycker vi lyckades väldigt bra!

Helgen innan jag åkte iväg till Orsa hade vi besök av Sebbes familj här. Eftersom vi inte hinner träffa dem så ofta så var det riktigt roligt att få hinna träffas en hel helg. Vi var bland annat ute och sprang, åt god middag, var på spa och hade lite fotokurs med Calle. Mycket trevligt!

Bild

Bild

Idag har jag njutit av en välförtjänt vilodag ute i solen. Ser ut som att det ska bli riktigt fint väder hela veckan, det ser jag fram emot efter en vecka med bara regn. Nu ropar mamma att maten klar, ska bli gott med mammas mat, även om det var riktigt bra mat i Grönklitt också.Ha det så bra så länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *