Kategorier
Okategoriserad

Härliga dagar, trots en förkylning

Just nu skulle jag egentligen befunnit mig uppe i Stekenjokk på läger med skidgym, men jag vaknade häromdagen och var lite förkyld. Det är alltid väldigt tråkigt när man blir sjuk, men ännu mer tråkigt när man blir sjuk och missar något roligt. Jag hade verkligen sett fram emot att åka dit och träna mycket och förhoppningsvis få en del fina pass på skaren. Men nu blev det inte så och även om det känns jättetråkigt så kan jag inte göra något åt det, bara att gilla läget helt enkelt. Jag känner mig faktiskt redan mycket bättre så det blev iallafall inte så långvarit.

Det positiva med att vara hemma är att jag har kunnat göra massa andra roliga saker. I fredags var jag först ute och åt med Ida och Jennie. Sedan åkte vi upp till Hallsta där våra mammor var på spa, så vi spaade med dom och sedan satt vi och pratade massa gamla minnen och annat roligt tills klockan blev sent. Det var verkligen sååå roligt och mysigt att hänga allihopa igen. Och igår hade vi Eurovision-kväll hemma hos Elvira med några skidtjejer. Jag och Jasmine hade dessutom bakat en sjukt god kaka som vi åt, receptet på den kan ni hitta HÄR om ni vill. Kan verkligen rekomendera den om man gillar choklad!

Ikväll ska vi dessutom till Mormor och Morfar för att äta middag, så det går ingen nöd på mig. Känner jag Mormor rätt så kommer jag verkligen inte att gå därifrån hungrig.

Slänger upp lite bilder från i fredags och en fin kvällspromenad i veckan. Ha det så bra så länge, kram på er!

Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

De tre översta bilderna tog mamma när det var så fint ute på kvällen. Och hur söt är inte vår lilla Tuva?! ♡

Bild

Bild

Bild

Bild

Fina barndomsvänner som är så värdefullt att ha kvar. ♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *