Kategorier
Okategoriserad

En bra långhelg

Herregud vad tiden går fort nu, det bara rusar iväg känns det som. Den här helgen har gått ruskigt fort den med. Men det har iallafall vart väldigt skönt med en långhelg, speciellt med vädret som har varit nu. Helt sjuk vilken värme det har varit med tanke på att det bara är i början av maj. Kan ju hoppas att det fortsätter så i sommar, det lär ju tyvärr inte bli så dock… Men man får passa på att njuta så länge det varar!

Jag har iallafall spenderat helgen med en del träning, plugg och annat trevligt. Känns så roligt att vara igång med sommarträningen igen, trots att dom första veckorna verkligen är träningsvärkens tid… Blir väl så när man har tagit det lugnt ett tag och sedan ska börja med allt igen. Men jag klagar inte, det är ju skönt på nåt vis också. Sista dagarna har jag bland annat hunnit med ett maxpuls-test i löpning som vi gjorde med skolan, intervaller upp till Österåsen och en cykeltur med pappa. Riktigt bra och roliga pass.

Och på tal om plugg och skola, nu är vi verkligen inne på sluttampen där. Jag har inte alls mycket kvar och det känns så skönt. Sista veckorna i skolan brukar ju verkligen rusa förbi. Tror inte att det kommer bli annorlunda i år heller. Om mindre än tre veckor ska våra betyg vara satta, och innan vi får sommarlov ska jag dessutom hinna med två läger också. Så nu gäller det att göra så bra som möjligt på det som är kvar och sedan njuta för fullt av sista tiden på skidgym.

Bild

Bild

Från intervallerna i fredags. Sebbe var snäll och ställde upp som chaufför och kameraman och det var jag tacksam för!

Bild

Bild

Det var någon mer som tyckte min frukost såg god ut tror jag 🙂

Idag har jag haft vilodag och jag passade på att göra en god frukost som jag kunde äta i lugn och ro ute på altanen. Härligt ändå hur mycket man kan njuta av en så simpel sak som frukost. Men att kunna sitta ute på altanen och äta hur länge man vill, det värdesätter jag högt. Och idag var en dag då man kunde njuta lite extra när solen värmde tidigt på morgonen dessutom. Fick ju mysigt sällskap också som ni kan se på bilderna. 🙂

Ha det så bra så länge, kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *