Kategorier
Okategoriserad

Utvecklingslaget

I söndags fick jag ett väldigt roligt samtal från Fredrik Uusitalo som numera är tränare för utvecklingslaget. Han frågade om jag ville tacka ja till min plats där. Tror ni förstår vad jag svarade. Jag blev verkligen sååå glad när han ringde! Det känns så himla roligt och inspirerande att få vara med i ett lag och träna med dem bästa. Ser verkligen fram emot sommaren och hösten nu!

Det nya träningsåret började ju dessutom nu i måndags. Jag har börjat träna lite nu efter att jag vart sjuk efter Bruksvallarna. Försöker också komma igång med löpning igen och oj, vad jobbigt det är. Jag har inte sprungit jättemycket under vintern så nu när jag ska börja springa igen känner jag mig lite som en nybörjare. Och för att inte prata om den härliga träningsvärken man får på köpet, haha…. På tisdagen hade jag däremot planerat att åka rullskidor, men eftersom det vräkte ner snö här under måndagen så kunde jag åka skidor istället. Kändes rätt konstigt att åka skidor här så sent här hemma, men killarna uppe på Hallsta fixade spåren på morgonen så det var faktiskt riktigt bra ändå.

Ikväll körde vi styrka med skolan och imorgon blir det årets första löpintervaller, gissar att träningsvärken på fredagen inte kommer vara att leka med… Men träningsvärk är väl ett bevis på att man har gjort något bra, eller att man är otränad kanske… Får hoppas på det första alternativet 🙂

Nej nu ska jag agera frisör och hjälpa Emma att färga håret, det blir spännande. Ha det så bra så länge!

Bild

Ett glädjeskutt för roliga besked!

Bild

Bild

Bild

I fredags åt vi middag och hade möte uppe på Hallsta med klubben. Fick dessutom riktigt snygga t-shirtar. Man skulle nästan kunna tro att det är jag som har valt färgen.. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *