Kategorier
Okategoriserad

Skidåkning, maxtest och fina dagar

Heeej!

Som rubriken lyder har jag hunnit med både skidåkning, maxtest och fina dagar med både träning, besök och lite annat roligt sedan sist. Idre Fjäll hade snöpremiär den 12 oktober så jag och Simon åkte ner den helgen för att få åka lite skidor. Första dagen var det rätt bra förhållanden, men tyvärr var inte riktigt vädret på snöns sida, så under helgen tinade det väldigt mycket och spåren blev ganska mycket sämre. Men vi hann iallafall med några pass på snö och det var väldigt roligt att få åka skidor igen. Det har ju varit många månader med barmarksträning nu så det kändes bra att få bryta av med lite skidåkning nu. Och förhoppningsvis är det väl inte så långt borta tills vi kan åka skidor även här i Östersund.

Efter Idre var det dags för mig att göra höstens maxtest. Det är ju alltid med lite ångest och skräckblandad förtjusning som man ställer sig på det där bandet för att ta ut sig allt man har. Hur som helst, jag slog inte min tid från förra året utan det blev någon sekund sämre tid. Men allt annat gick rätt bra, så jag är nöjd ändå. Det är tur att det är ganska långt mellan gångerna så man hinner glömma bort exakt hur jobbigt det är. Herregud, jag mådde verkligen inte bra efteråt haha…

Aja, lite bilder sen sist:

Processed with VSCO with c1 presetHade besök av Ida en helg, så mysigt att få hänga med varandra en hel helg sådär.

Foto 2018-10-07 16 03 31 (1)Väldigt fin löptur i höstsolen med Bettan och Lisa. Visst matchar dem bra? 😉

12102018-DSC01746

Foto: Idre Fjäll 

Från första dagen på snö, skidorna kändes som vanligt alldeles för långa i början. Men nu för tiden tycker jag att det går ganska snabbt att komma in i det ändå.

14102018-DSC03113

Foto: Idre Fjäll 

Foto 2018-10-16 10 41 43

Och så här glad var jag när jag cyklade hem efter maxtestet, det är alltid lika skönt när det är avklarat.

Foto 2018-10-16 16 44 50Återhämtnings-pass efter maxtestet hemma i Sollefteå faktiskt. Simon skulle jobba där några dagar så jag passade på att följa med. Det här är från min favoritrunda hemma. Den här dagen var det verkligen superfint och jag njöt lite extra av att springa runt på stigarna där.

Foto 2018-10-18 11 52 13

Och njöt lite extra av att få spendera tid med den här lilla gosen också.

Foto 2018-10-18 12 39 33Hann med ett besök hemma hos Ebba också, det var ett tag sen vi sågs så det var himla roligt att få snacka ikapp lite. Hon bjöd dessutom på väldigt god lunch, sötpotatisvåfflor! Testa ifall ni inte redan har gjort det. 😉

Foto 2018-10-21 18 14 09En till mat-och-kompis-bild, men det kan man väl aldrig få för mycket av. Bjöd Lisa på middag i söndags och även det blev en mycket trevlig och mysig kväll!

Foto 2018-10-23 11 10 38

Och så lite mer skidåkning idag. Jag och Sofia åkte till tunneln i Gällö och jag måste säga att jag är positivt överraskad. Även om det inte är så kuperat så blev det ändå bra skidåkning. Det blev iallafall ett bra pass och roligt med sällskap!

Den här veckan blir lite lugnare träningsmässigt då jag varit lite sliten, men några dagar med lite mindre träning så är jag nog tillbaka på banan igen. 🙂

Ha det så bra så länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *