Kategorier
Okategoriserad

På plats i Gällivare

Sedan jag skrev sist har det hunnit varit påsk och jag har fått lov. Känns dock som att jag har varit ledig mer än vad jag har gått i skolan sista tiden. Men jag klagar verkligen inte, så skönt att slippa skolan ibland och kunna göra vad man vill på dagarna också. Jag har iallafall haft en väldigt bra påskhelg med mycket god mat och trevligt sällskap. Och i lördags var jag och Ida på Birsta ett tag och shoppade lite (läs: mycket ;), sedan fick jag äntligen hämta Sebbe på tåget. Han har bilat genom USA med två kompisar i fem veckor, kul att få höra om hela resan också. Dom har haft det väldigt bra, men det är skönt att han är hemma igen nu. Han hade dessutom med sig massa fina presenter hem, så snällt! Han vet vad man ska göra för att göra flickvännen extra glad 🙂

Nu är jag på plats i Gällivare för de sista tävlingarna i Scandic cup. Efter en lång resa på drygt 8 timmar var det otroligt skönt när vi kom fram till vårt boende uppe på Dundret igår. Och oj vad fint det är här! Jag har aldrig varit i Gällivare förut och jag måste säga att jag blev mycket positivt överraskad av stället. Idag har vi testat lite skidor och åkt banorna. Fina spår och roliga och tuffa banor, så det kommer nog bli riktigt fina tävlingar i helgen! Imorgon börjar vi med en prolog på 3 km, en kort distans men också en av de jobbigaste, tycker jag iallafall. Det gäller att hålla en riktigt hög fart från start till mål, men samtidigt inte gå ut alldeles för hårt. Hur som helst, på lördag kommer vi köra en jaktstart efter resultatet från prologen. Två roliga tävlingar helt enkelt, så det ska bli riktigt kul och jag är laddad!

Slänger in lite blandade bilder från i veckan. Ni ha det så bra så länge, kram!

Bild

<3

Bild

Härliga familjen Eriksson/Lundgren kom på besök i söndags och jag & Frida spelade hamburgespelet med Heldina & Elmer. Tävlingsmänniska som man är kunde jag inte låta barnen vinna… 😉 väldigt mysigt och roligt var det iallafall!

Bild

I fredags när det var våffeldagen gjorde vi egna våfflor framför elden, riktigt smarrigt!

1683712_orig

Igårkväll när vi kom fram.

95838_orig

Hellnerstadion idag, underbart väder och fina spår.

4073318_orig

Träffade bästa Lisa en sväng på stadion, alltid så härligt att få hänga en stund med min solstråle!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *