Kategorier
Okategoriserad

Välkommen till min nya hemsida!

Hej på er och välkommen till min nya hemsida!

Måste börja med att skicka ett stort TACK till framför allt Jens och Emma på CoreIT som har hjälpt mig att skapa den här nya sidan. Eftersom jag själv inte är så teknisk av mig är jag otroligt tacksam att det finns personer som kan och vill hjälpa mig med det. Jag är iallafall väldigt nöjd med min nya hemsida (även om det är några små detaljer som ska fixas till) och det känns jätteroligt att få börja använda den nu.

Hoppas ni vill fortsätta hänga med i min vardag även på denna sida nu, för att underlätta det och inte missa något kan ni följa mig på Bloglovin och det gör ni HÄR. Jag ska göra mitt bästa för att uppdatera så mycket som möjligt!

Ha det så bra så länge!

IMG_8441

 

Ett svar på ”Välkommen till min nya hemsida!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *