Kategorier
Okategoriserad

Världscup, läger, flytt, förkylning och allt därimellan

Hej på er!

Nu var det ju verkligen ett tag sen jag uppdaterade om hur allting går. Det har dock funnits en del olika anledningar till att jag inte har skrivit något här, men nu är jag tillbaka och ska försöka uppdatera så bra jag kan. Tycker ju trots allt att det är ganska kul att skriva av sig här då och så. Så ja, vad har hänt sedan sist då? Tror jag tar det i punktform och med hjälp av en massa bilder.

Foto 2016-07-27 16 33 10

Foto 2016-07-28 21 08 41Nämnde i ett tidigare inlägg (ja, för typ en månad sen hehe) att jag skulle på bröllop. Det var fina Maria och Johan som gifte sig och bröllopet var så otroligt fint. Är så glad att jag fick vara med på deras stora dag, för det var verkligen otroligt vackert och en superrolig dag/kväll.

Foto 2016-08-04 17 56 47

Foto 2016-08-04 21 13 27

Spenderade även en välbehövlig heldag med Ida i Sundsvall. Först massa shopping på Birsta och sedan middag på Pinchos inne i Sundsvall. Det var otroligt god mat och ett roligt ställe, kan verkligen rekommenderas. OBS, vi åt inte endast det som var på bilden, utan typ tre gånger så mycket. Kan säga att vi rullade ut därifrån. 🙂 Hur som helst, en jättemysig och rolig dag med bästis.

Foto 2016-08-07 06 57 44

Foto 2016-08-07 06 57 49

Foto 2016-08-07 22 32 41

Sedan var det så dags för rullskidsvärlscup på hemmaplan. Det började med en sprint på fredagen, fortsatte med ett klassiskt backrace på lördagen och sedan ett distanslopp på rullskidbanan på söndagen. Jag tyckte det kändes ganska bra hela helgen och jag testade på alla steg på pallen under helgen. Började med en tredjeplats på sprinten, blev sedan tvåa bakom starka Moa på den klassiska tävlingen och kunde avsluta helgen med en fin förstaplats efter ett riktigt krigarlopp för min del på söndagen. Det var iallafall jättekul att få tävla lite igen och att kroppen kändes bra dessutom! Foto 2016-08-11 11 30 04

Processed with VSCO with a5 preset

Foto 2016-08-13 18 54 56

Efter världscuphelgen åkte jag vidare till Bruksvallarna för årets tredje läger med laget. Det blev en vecka med riktigt mycket och bra träning, var trött i varenda liten muskel tror jag när jag åkte hem. Som ni kan se på en av bilderna var vädret (som vanligt när vi är på läger) inte det bästa under veckan. Under några pass som vi var upp på fjället så snöade det till och med. Nog för att vi tycker om snö, men det kändes lite väl tidigt att det kom redan i augusti.

Den sista bilden på våran ”positiva hörna” tyckte jag var lite rolig så den fick vara med. Uusi är så duktig på att jobba med gruppen och sammanhållningen. Vilket är otroligt bra, jag tycker verkligen att vi är en sådan härlig grupp. Har så himla roligt när vi är ute på läger tillsammans! Foto 2016-08-18 09 35 53

Efter veckan i Bruks var militärlaget (både längd och skidskytte) här i Sollefteå på läger. Ett riktigt starkt och härligt gäng, så jag var väldigt glad att jag fick följa med dem på en del pass under veckan. Vi avverkade bland annat tuffa stakintervaller, sprang runt Nipleden (därifrån bilden är) och ett längre crosspass.

Processed with VSCO with hb1 preset

Har såklart kört en del styrka nere på Energi24 också. Dock har jag, som ni kan läsa i rubriken, dragit på mig en förkylning. Har inte tränat på hela veckan, men nu är jag äntligen bra igen hoppas jag. Det är alltid så tråkigt när man blir sjuk, men jag tror kanske att kroppen behövde lite vila efter några ganska tuffa veckor. Närmsta veckorna kommer dock också bli ganska intensiva. I början av nästa vecka åker jag till Östersund, flyttar in i lägenheten (wihoo!!) på torsdag och redan på söndagen drar jag iväg på nästa läger. Denna gång är destinationen italienska Livigno och vi kommer att vara borta i 11 dagar. Ser så mycket fram emot det, ska bli så kul verkligen!

Nej hörni, nu ska jag verkligen försöka uppdatera bättre (undrar om det hjälper ifall att jag skriver det hundra gånger? haha) så att ni slipper läsa ett sånthär monsterinlägg igen. Vi hörs nästa gång från Östersund eller Livigno då, ha det så bra så länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *