Kategorier
Okategoriserad

På plats i Livigno

Hejsan!

Förra veckan gick som jag misstänkte sjukt fort. Åkte upp till Östersund på måndagen eftersom vi hade upptakt med skiduniversitetet på kvällen. Vi lagade och åt middag där tillsammans, trevlig kväll. Sedan flyttade jag in hos Lisa och fick vara sambo med henne några dagar, tiden går lite extra fort när vi är med varandra. Men det är väl ett bra tecken på att man har roligt, vilket jag alltid har med det lilla energiknippet. Ska bli så kul att vi äntligen kommer bo i samma stad nu!

På torsdagen flyttade jag dock ut från min sambo och flyttade istället in i min nya lägenhet!!! Alltså wow, om man kan bli kär i en lägenhet på bara några dagar så är jag nog det. Den är så fin! Det är dock rätt mycket kvar att göra, trots att vi höll på där konstant från torsdagförmiddag fram till söndagkväll. Man inser verkligen hur mycket grejer man har och hur mycket tid saker och ting tar när man flyttar. Därför var jag väldigt tacksam att mamma och pappa var med hela helgen och hjälpte till med allt, dem är bäst helt enkelt.

På söndagkväll lämnade jag min fina lägenhet och flög istället ner till Arlanda för att spendera natten där innan vi åkte vidare mot Livigno under måndagen. Och här är vi alltså nu. Kan inte påstå att det finns speciellt mycket att klaga på här. Vi har haft strålande sol alla dagar hittills, träningsmiljön är ju helt fantastisk och vi får världens godaste mat. Trivs riktigt bra med andra ord. Livigno ligger ju på hög höjd, men än så länge tycker jag faktiskt att det går bra att träna här. Får väl se vad jag säger om en vecka.. 😉

Foto 2016-08-29 22 29 49

Foto 2016-08-26 16 44 13

Foto 2016-06-18 13 31 08

Måste ju visa lite bilder från lägenheten. Detta är dock bilder från mäklaren, men ni ser ju hur det ser ut iallafall. Foto 2016-09-03 10 46 22

Foto 2016-09-04 18 05 49

Vi slipar golvet inne i sovrummet. På den övre bilden ser ni en ”före-bild” samt mamma och pappa som sliter för fullt. På den andra bilden är det ett färdigslipat golv och en glad pappa som äntligen hade slipat klart. Nu är det bara lackning av golvet kvar och det fixar dem i helgen medan jag är borta. Nämnde jag att jag har världens bästa föräldrar eller? 🙂

Foto 2016-09-06 17 23 04

Foto 2016-09-06 14 22 49

Blev inte så mycket bilder härifrån Livigno då internetet inte är det bästa. Men oroa er inte, det kommer fler senare 😉 Nu ska jag gå ut på balkongen och sola lite innan det är dags för nästa pass. Ha det så bra så länge!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *