Kategorier
Okategoriserad

Vilodag idag och maxtest imorgon

Nu har det gått ett tag sedan jag bloggade igen, så vi tar väl vid där jag slutade. Resten av lägret i Livigno gick också bra och vi fortsatte att njuta av den fina terrängen, den goda maten och bästa sällskapet såklart. Detta var nog helt klart ett av det bästa lägret jag har varit på, trivdes så himla bra där. Vi fick också till en del fina pass där nere, bland annat en sprint på ganska hög höjd. Där fick man känna på mjölksyra deluxe iallafall, tufft var det. En annan dag åkte vi rullskidor upp till Stelvio. Drygt 3 timmar, 48 serpentiner och cirka 1800 höjdmeter senare var vi uppe på toppen. Kan lova att det var värt att slita uppför, för oj vilket fint pass det blev. Och pizzan vi åt uppe på toppen smakade otroligt bra. Angående att träna på höjd så är det ju lite speciellt, inget man är van vid. Men jag tycker ändå att det fungerade hyfsat bra för mig, man fick tänka på att sänka farten lite ibland och ta det lite lugnare så gick det bra.

När jag kom hem (känns fortfarande lite konstigt att skriva hem till Östersund) till Östersund igen så var lägenheten fixad och klar, det var jag tacksam för. Bästa mamma och pappa! Det var även lite lugnare med träningen, vilket passade bra eftersom kursen jag ska läsa började då. Jag kommer under hösten läsa en kurs om ledarskap, psykologi och coachning. Den är på distans, men vi kommer ha tre träffar under hösten och den första var alltså då när jag kom hem. Det känns faktiskt som en ganska intressant kurs som jag förmodligen kommer ha användning för senare i livet. Efter att jag hade slutat skolan på lördagen så åkte jag hem till Sollefteå. Både farfar och Frida fyllde år under helgen och det skulle såklart firas, mycket trevligt. Hann även med en del andra roliga saker innan jag på tisdagen åkte tillbaka till Östersund igen.

Nu är jag då i Östersund igen och har hunnit landat lite här. Och jag kan verkligen säga att jag trivs så mycket här, känns verkligen så himla bra. Idag har jag haft vilodag och passat på att göra en del lite mindre roliga saker så som tvätta, plugga, handla och så vidare, skönt när man får det gjort dock. Som ni kan se i rubriken har jag även maxtest imorgon. Det är alltid med lite skräckblandad förtjusning man ställer sig där på bandet och ska köra allt man har. Men jag är rätt taggad iallafall, ska bli kul på något vis också. Foto 2016-09-06 17 28 38Foto 2016-09-09 10 32 46Foto 2016-09-14 16 16 16Foto 2016-09-13 10 31 18Foto 2016-09-13 10 43 05Foto 2016-09-09 10 35 53Foto 2016-09-08 19 42 27 (1)

Haha alltså måste bara ta med den här bilden. Jag skulle glatt posera med min goda pasta, men häller istället ut halva tallriken typ. Fräscht.

Foto 2016-09-16 23 22 29

Hade en väldigt mysig tacofredag med Elin och Lisa hemma hos mig. Nog för att det var gott med riktig italiensk pasta, men lite nöjd blev man allt efter 11 dagar, därför var det extra gott med tacos då. Foto 2016-09-11 12 00 41

Såhär ser golvet inne i sovrummet ut nu, stor skillnad jämfört med hur det var innan. Blev så bra när jag äntligen fick ställa in sängen också. Kommer fler bilder på det i något annat inlägg. Foto 2016-09-28 19 44 47

I helgen har jag även haft besök av Ebba här. Hon skulle hit på några ärenden och passade på att stanna över helgen. Väldigt roligt har vi haft och trevligt med sällskap dessutom. Foto 2016-09-28 19 47 28Foto 2016-09-25 19 50 55

På söndagkvällen hade Isabelle och Johanna styrt ihop ett stort fika-event där alla som kom hade med sig något de bakat. Riktigt trevlig och mysig kväll, och det fanns så mycket gott fika.Foto 2016-09-28 20 05 01

Började veckan igår med intervaller upp till Frösötornet. Var faktiskt första gången för mig och kan intyga att dom var jobbiga iallafall. Foto 2016-09-28 19 45 57

Vilodag idag då, vilket såklart innebär vilodagsfrukost ( = lite lyxigare frukost som helst intas i soffan :).

Nu blev det ett väldigt långt inlägg igen, hoppas ni har orkat läsa såhär långt. Nu blir det lite kvällsfika här innan jag ska sova och ladda för test imorgon.
Ha det så bra så länge!

 

Ett svar på ”Vilodag idag och maxtest imorgon”

Det är väl klart att man orkar läsa,kan konstatera att Anneli och Anders är ganska duktiga. Sköt om dej å lycka till med testet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *