Kategorier
Okategoriserad

Maxtest, besök och fartvecka med A-laget

Som jag skrev i förra inlägget hade jag maxtest i torsdags, alltså för en vecka sedan. Kan inte säga om det gick speciellt bra eller dåligt. Eftersom det var ett nytt test så hade jag inte så mycket att jämföra med. På det gamla testet skulle man åka så länge som möjligt, tills man inte orkade mer och ramlade av helt enkelt. Men på det nya testet åker man ”bara” 700 meter (låter kortare än vad det är dock, eftersom det bara är uppför också) i samma lutning, men skillnaden är att man styr farten själv beroende på om man åker framåt eller bakåt på bandet. Lite lurigt eftersom det var första gången jag gjorde just det här testet. Det som var skönt var iallafall att det fanns ett mål och att det inte bara var ”kör tills du ramlar av”. Innan själva maxtestet körde vi även fem sub-nivåer där lutning och hastighet ökar efter varje och efter maxtestet körde vi ett 1000 meters-test i stakmaskinen. Hur som helst, jag krigade på bra tycker jag och är nöjd med testerna. Var verkligen helt slut efteråt och tog mig knappt upp ur sängen efter eftermiddagsnapen, måste väl vara ett tecken på att man tagit i iallafall. 🙂 Foto 2016-09-29 11 17 31

Foto 2016-10-06 07 27 28

Från sub-nivåerna och staktestet. Skippar att lägga ut den icke så glamorösa bilden när jag ligger halvdöd på bandet, haha. Foto 2016-10-02 11 50 51Foto 2016-10-02 11 42 12Foto 2016-10-01 19 54 53

På fredagen fick jag besök av Ida som stannade hela helgen. Så himla mysigt och välbehövligt med en hel bästis-helg. Vi var och shoppade lite, kollade när ÖFK vann över Falkenberg med 6-1 (firade en månad som Östersundsbo i lördags så passade på att bli ÖFK-fan samtidigt), gick en sväng på Frösön, kollade film och åt godis från Hemmakväll och avslutade med lunch på Vezzo innan hon åkte hem igen. Som sagt, väldigt mysig helg. Och Östersund har dessutom visat sig från sin bästa sida sista veckan, det har varit soligt och riktigt fint med alla höstfärger. Det börjar dock bli riktigt kallt nu, märks att vintern är på väg.

Foto 2016-10-04 20 06 33

Fick även mer besök av Ebba som var här två dagar igen, vi passade självklart på att fira kanelbullensdag i tisdags med en kanelbullekladdkaka. Väldigt gott och mysigt med ännu mer besök!

Foto 2016-10-05 18 39 08

Jag och Lisa lagade en god middag igår också. Linsgryta blev det, kul att testa något nytt och båda var väldigt nöjda med resultatet.

Som jag skrev i rubriken så har tjejerna i A-laget fartvecka här i Östersund i veckan som vi i U-laget får vara med på. Jag tänkte faktiskt vara med på allt och hittills har vi avverkat tre riktigt bra och tuffa intervallpass tillsammans. Alla pass har varit mer åt A3+ (maxfart/tävlingsfart). Kul att få bästa möjliga sparring också eftersom sådana pass är svåra att få till lika bra på egen hand, tycker jag iallafall. Imorgon är fjärde och sista intervallpasset och det blir en teamsprint, kommer nog ett superkul och hårt pass. Efter vi har tränat klart imorgon åker jag hem till Sollefteå. Lisa ska även följa med mig hem, ska bli så kul att få hänga en hel helg och att få visa henne Sollefteå såklart. Tror inte hon kommer bli besviken. 😉

Nu ska vi strax ut på andra passet, ett lugnt löppass och sedan har vi gemensam middag nere på stan, det blir kul!
Ha det så bra så länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *