Kategorier
Okategoriserad

Vårruset, mattips och en fin dag hemma

Hej på er!

Redan ett nytt inlägg tänker ni nu? Ja, måste erkänna att jag nästan är lite chockad själv. Men jag kände att jag hade lite roliga saker att uppdatera med nu och dessutom vet jag att närmaste veckorna kommer bli ganska intensiva och eftersom uppdatering av bloggen tyvärr inte ligger högst upp på prioriteringslistan så är det lika bra att uppdatera nu när jag har tid. Eftersom jag gillar när det är mycket bilder så kör vi lite ”senaste-dagarna-i-bilder-inlägg”: Foto 2017-06-11 15 10 22

Skrev ju i förra inlägget att jag skulle köra lite yoga, även om jag inte gör det så ofta så tycker jag det är så himla skönt när jag väl tar mig tid att göra det. Både avslappnande och skönt att stretcha ut lite stela muskler. Avslutade med lite lek på yogamattan också. 🙂 Foto 2017-06-11 18 29 39

För oss skidåkare (eller andra också för den delen) som tränar mycket är ju såklart bra och näringsrik mat otroligt viktigt. Men även om man vill laga en bra och nyttig måltid så vill man ju självklart att det ska vara gott, och ett stort plus är ju om det går fort och är lätt också. Min och Simons middag i söndags klarade verkligen alla dessa kriterier, det blev så himla gott! Så gott att den till och med förtjänar att få vara med i bloggen även om bilden kanske inte är den vackraste matbilden som visas på en blogg. Men det vi gjorde var iallafall att steka kyckling (jag stekte den med salt och vitlökspeppar) och halloumi, sedan gjorde vi en sallad med bulgur, soltorkade tomater, feta ost, melon, tomat, gurka, paprika, vanlig sallad och sedan toppade det med olivolja och flingsalt. Blev riktigt lyckat och vi var löjligt nöjda efteråt haha.

Nu kanske ni tror att detta har blivit en matblogg också? Nej skämt och sido, men jag tänkte att det kunde vara roligt dela med mig av vad ungefär vad jag brukar äta och kul att dela med mig av ett recept som som sagt är både gott och lättlagat. Foto 2017-06-15 15 01 56

Måndagen var ingen vanlig dag utan det var bästis födelsedag, hurra för världens bästa Lisa!!! Jag åkte förbi och lämnade lite paket på eftermiddagen och då hade Lisa fixat supergott mellanmål som vi fikade tillsammans. Senare på kvällen var vi nio tjejer som var ut och åt på Bishops Arms, det var riktigt bra mat och med trevligt sällskap blev det helt enkelt en väldigt lyckad kväll enligt mig. Hoppas födelsedagsbarnet var lika nöjd. 🙂 Foto 2017-06-13 18 10 05

Tisdagkväll och dags för Vårruset. Måste erkänna att jag var lite nervös innan start, var ju trots allt ett tag sen man tävlade nu och som jag skrev i förra inlägget vill man ju alltid prestera bra när nummerlappen väl är på. Jag tycker det gick väldigt fort i starten och jag var nog inte riktigt beredd på det för jag hamnade en bit bak direkt. Men jag kunde plocka en del placeringar eftersom och med ungefär 2,5 km (loppet var 5 km) kom Helena Ekholm ikapp mig så då fick jag iallafall en rygg att gå på vilket var skönt. Lyckades springa in på en 7:e plats och en tid som jag kanske inte är jättenöjd med. Kändes verkligen att löpsteget inte är på topp då benen fick kämpa mer än vad hjärta och lungor fick göra, var cirka 15 slag från min maxpuls vilket är ganska mycket. Men jag fick iallafall ett väldigt bra träningspass och det var riktigt roligt att få tävla igen. Tror det var cirka 4000 tjejer som startade vilket är sjukt kul, som Jenny (Larsson, som förövrigt gjorde en grym insats som vann och tog banrekord) sa efter målgång ”när så många tjejer samlas på ett ställe händer det bra grejer”. Kan inte annat än att hålla med. 😉

Foto 2017-06-13 18 32 20

Spurten, här känns det i benen kan jag lova. Foto 2017-06-13 19 32 57

Bästa med hela kvällen var ju nästan picknicken efteråt. Så roligt koncept när man anmäler sig tillsammans i ett lag och sedan får fika tillsammans efter tävlingen. Eftersom vi fick några bortfall i vårt lag så ryckte killarna in och fikade med oss också, trevligt!Foto 2017-06-14 19 39 07

Igår åkte jag hem till Sollefteå och under kvällen passade vi på att hälsa på söta lilla Bonzo som är på besök i Sollefteå under helgen. Alltså det är ju något med valpar som får ens hjärta att smälta lite, så galet gullig ju! Foto 2017-06-14 20 09 56

Efter en del bus utomhus så blev han trött så då myste vi lite inne istället. Foto 2017-06-15 09 15 38

Löpning hemma på favoritrundan imorse, stannar alltid och dricker på den här platsen. Tycker det är så himla fint här när man ser ut över hela stan. Andra passet spenderades på rullskidbanan och det gick bra även det. Blev en riktigt fin träningsdag idag då det har varit sol och cirka 22 grader varmt, äntligen lite sommarvärme!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *