Kategorier
Okategoriserad

Sol, vårskidåkning och påväg till Bali

Hej på er!

Nu var det längesedan ni hörde något från mig igen, men jag lever och mår bra. Som jag skrev i förra inlägget var ju slutet av säsongen rätt strulig och därför valde jag att avsluta säsongen precis innan SM. Ett väldigt jobbigt och tråkigt beslut att ta där och då men samtidigt lite ut av en lättnad efteråt. För när det fortsatt inte kändes bra helgen innan SM kändes det inte så roligt att åka till SM för att inse att det inte kommer fungera bra då heller. Om jag skulle åka en hel SM-vecka vill jag komma dit och känna att jag är väl förberedd och det var jag inte just då. Så jag sa helt enkelt säga hejdå till säsongen 17/18 redan då. Men inget ont som inte för något gott med sig som man brukar säga. Istället för att åka på tävlingar har jag försökt att hitta på massa annat roligt istället, vilket jag tycker jag lyckats bra med.

Foto 2018-03-24 18 20 38Började lite spontant med att åka till Umeå en helg för att fira Amanda som fyllde år och hängde med tjejerna. Hann även med en dag hos Jasmine. En väldigt rolig helg, precis vad jag behövde då. Tror det kan var bra att få komma bort och göra något annat ibland, vad är inte bättre då än en helg med massa goa kompisar?

Foto 2018-03-27 10 31 26Har hunnit åkt många fina pass nu när solen kommit fram mer och mer också, här ett pass med Simon i Svartsjöarna.

Även dagen efter var en magisk dag då jag, Simon och Danne åkte till Storulvån för topptur. Min första och jag kunde ju inte fått en bättre start om man säger så. Strålande sol hela dagen och galet fin natur där. Så häftig känsla att ta sig upp på topparna själv och sedan få susa iväg utför efteråt. Sedan åkte vi till Ullådalen där vi mötte upp Bettan i en solgrop och avslutade dagen med middag där, så mysigt!

Foto 2018-03-31 13 47 47

Sedan åkte jag hem för påsk och vilken påskhelg det blev! Helt fantastiskt väder och det är ju så härligt när solen äntligen börjar värma lite. Jag varvade mellan skidåkning, familjehäng, kompisar och att göra så lite som möjligt solandes i en snödriva, bra kombo om ni frågar mig! VIRB0611

Sedan var jag hemma i en vecka innan vi åkte iväg till Bruksvallarna där vi alltid brukar avsluta säsongen och i år var inget undantag (även om jag redan hade avslutat min säsong då). Vi åkte upp redan på måndagen och fick njuta av många fina dagar. Känns som att jag bara skriver om fint väder nu men jag kan inte låta bli att berätta vilket underbart väder det var där hela veckan. Kan inte minnas sist vi hade en sådan solig vecka. Både tisdag och onsdag hann vi med en långtur på fjället. Men under torsdagen var jag faktiskt med som testpilot för klubben då SM-teamsprinten avgjordes. Jag fick verkligen en inblick i hur det är att vara vallare/ledare en sådan dag, tufft var det och jag vet helt slut på kvällen. Stor respekt för alla som kämpar och lägger ner tid för att vi ska ha så bra förutsättningar som möjligt! Men jag känner mig iallafall trygg med mitt jobb som testpilot då båda lagen gjorde det riktigt bra och tjejerna tog dessutom medalj, SÅ himla roligt och välförtjänt!

Självklart avslutade vi med en rolig lördagkväll där!

Nu blev det en liten (eller ja liten och liten…) uppdatering med några av höjdpunkterna från senaste veckorna. Och i skrivande stund sitter jag faktiskt på flygplatsen i Bangkok och ska snart boarda planet vidare mot Bali där jag och Simon ska spendera kommande två veckor. Ser sååå mycket fram emot dom här veckorna med massa sol, bad, värme och massa annat roligt!

Ha det fint hemma i Sverige så hörs vi något senare!

P.S Det här inlägget skulle egentligen publiceras för två veckor sedan, men det kom inte upp så det blev publicerat nu istället. Bättre sent än aldrig. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *