Kategorier
Okategoriserad

Midsommar, mängdvecka och födelsedag

Hej på er!

Det har redan gått över två veckor sedan förra inlägget, tiden går verkligen snabbt nu på sommaren (eller ja, annars också för den delen). Man får passa på att njuta medan det varar. Och det har ju inte varit speciellt svårt att njuta av den här sommaren, för vilket underbart väder det har varit hittills. Vad har hänt sedan sist då? Det har varit midsommar, jag har varit hemma i Sollefteå och tränat en hel del, jag har blivit ett år äldre (och klokare?) och nu är jag tillbaka i Östersund igen. Dock inte så länge till eftersom vi redan ikväll åker vidare på en liten roadtrip i Sverige med första stopp Idre.

Men lite bilder sedan sist: Foto 2018-06-23 12 11 32

Vi hade en lugn midsommarafton där vi grillade med ett gäng kompisar här, var väldigt trevligt. Dagen efter fick jag en tidig födelsedagspresent av världens bästa Lisa – frukost/brunch på Frösö park. Fanns så mycket gott så vi gick inte precis därifrån hungriga om man säger så. Och så himla mysigt att sitta och prata där i timmar, tack igen Lisa. ♥

Foto 2018-06-23 18 03 46

Körde ett tufft styrkepass som avslutades med lite maxdrag i stakmaskinen, blev rätt svettigt som ni kan se. Det är få saker som kan vara så jobbigt som stakmaskin ibland. Jag brukar dock motivera mig genom att tänka att jag kommer in på ett upplopp och gör en riktigt bra spurt, då brukar det gå lite lättare faktiskt. 🙂

Foto 2018-06-27 14 31 02

Vad jag roade mig med mellan passen en av dagarna hemma, riktigt roligt ju hehe. Foto 2018-06-30 17 04 37

Från ännu ett bra pass på gymmet, den här gången på Energi24. Så glad och tacksam att jag alltid kan få till bra styrketräning även när jag är i Sollefteå och det går det utan tvekan att få till här. Finns allt jag behöver iallafall!

Foto 2018-06-30 10 16 11 (1)Från förra veckans sista pass. Hade som sagt mängdvecka och började bli riktigt trött i slutet av veckan, därför var det väldigt tacksamt att ha med pappa som sällskap när 3 timmar löpning stod på programmet. Vi sprang runt Nipleden och fick en väldigt fin tur, var perfekt väder dessutom. Mamma och Carola mötte upp oss uppe på Österåsen och mamma hade med kameran och tog lite bilder. fick lära pappa det här med hoppbilder också, blev många försök men tillslut blev det väl ändå hyfsat? 😉

Foto 2018-06-30 09 46 27Bild tagen uppifrån Österåsen och in mot stan, visst är det fint?!

Foto 2018-06-30 21 15 16

På lördagkväll tjuvstartade jag firandet av min födelsedag och var ute och åt och sedan fikade i vår stuga på nipkanten med dessa godingar. Blev en himla mysig kväll verkligen!

Foto 2018-06-30 21 08 36Och denna bild är tagen i motsatt riktning, från oss och mot Österåsen. Detta är verkligen en utsikt som jag aldrig tröttnar på, skulle nog kunna sitta där i timmar när det är såhär fint. Blir sååå fint när solen är på väg ner också! Foto 2018-07-01 09 27 02Sedan blev det då första juli och min födelsedag. Började dagen med en riktigt god frukost och lite paketöppning, fick så mycket fina saker. Så tacksam för det, vilka fina människor jag har i mitt liv alltså. Sedan var vi ute och solade lite och tog det ganska lungt innan vi började med middagen…

Foto 2018-07-01 16 10 18

… som blev TAPAS! Jag fick såklart önska middag (det är ju sedan gammalt när man fyller år hehe) och önskade tapas, och mamma lagade världens godaste middag. Så mycket gott som ni kan se, mums!

Foto 2018-07-01 18 08 49

Mycket matbilder nu men det får ni leva med. 😉

Sedan blev det såklart tårta och fika på det. Jag och mamma hade bakat massa småkakor under veckan. Det kanske inte syns på bilden men vi gjorde verkligen minikakor och dom blev så himla söta och goda. Jag hade hur som helst en väldigt bra födelsedag!

Nu ska jag packa det sista och sedan ska vi bara köra ett styrkepass innan vi rullar ner mot Idre. Sedan kommer vi åka till Göteborg, Smögen och sedan tillbaka till Idre igen senare i veckan. Ska bli väldigt roligt med en liten roadtrip!

Ha det så bra så länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *