Kategorier
Okategoriserad

Sommar blir till höst

Ja nu är jag tillbaka i Östersund på ”heltid” igen och då känns det som att sommaren officiellt är över och att vi istället börjar gå mot höst. Om man kollar på temperaturen ute känns det också som att hösten närmar sig iallafall. Sommarvärmen som har varit är inte kvar och det är betydligt svalare i luften nu, åtminstone här i Östersund. Men även om sommaren har varit hur härlig som helst så ser jag ändå fram emot hösten också, det är ju trots allt lite mysigt med höst även fast det blir mörkare och kallare. Men nog om det, tänkte faktiskt uppdatera er om vad som har hänt sedan sist också. Foto 2018-07-25 10 29 10

Tro det eller ej, men jag har ställt upp i en orienteringstävling och inte vilken tävling som helst utan O-ringen. Dem som känner mig väl vet att mina orienteringskunskaper är ungefär lika med noll. Men jag har alltid sagt att jag, trots mina bristfälliga kunskaper, någon gång vill vara med på O-ringen. Nu när tävlingen gick i Ö-vik kände jag att det var dags att ställa upp. Och jag är så glad att jag gjorde det för det var verkligen SÅ kul. Jag valde en lätt bana och den passade mig rätt bra. Jag hittade alla kontroller, även om några tog lite längre tid än andra att hitta.

Foto 2018-08-12 17 45 35

Så här glad (och svettig) var jag när jag kom i mål, och lite förvånad också eftersom det gick över förväntan. Mamma och Frida var med som supportrar och jag tror nog dem var lite oroliga över att dem skulle bli kvar där hela dagen… men det behövde dem som tur var inte! 🙂

Foto 2018-07-25 11 21 23

Det var verkligen häftigt att se hela arrangemanget och hur otroligt mycket människor som är med. Tror det var nästan 20 000 anmälda och det var verkligen allt från små barn på bara några år till äldre personer som var 80+.  Man förstår nog inte förrän man har sett det på plats hur mycket logistik och planering som ligger bakom för att allt ska gå runt. Men det var som sagt riktigt roligt att få vara på plats och se allting och dessutom få tävla lite igen.

Foto 2018-07-26 16 38 41

Har hunnit med en flottfärd på älven också. Vendela var hemma från Australien några veckor så hon styrde ihop lite flottåkning, väldigt trevligt och perfekt väder som ni ser. Foto 2018-07-27 21 38 55

Det var ju Nipyran hemma i Sollefteå och jag fick hänga med dessa älsklingar hela helgen, väldigt roligt!

Foto 2018-08-12 18 12 06 (1)Kom tillbaka till Östersund och började med en riktigt dålig dag. Vaknande först med lite ont i halsen (som tur är bara höll i sig i två dagar så blev inget värre) och sedan upptäcker jag att min cykel är stulen. Hade den låst i källaren och ändå har någon/några klippt upp låset och tagit cykeln, så sjukt irriterande. Man blir ju så less när folk inte kan låta bli andras saker…

Foto 2018-08-01 18 30 36

Men till något roligare, spelade tennis med Simon en dag. Var flera år sedan jag spelade sist så det var väldigt roligt att spela lite. Tyvärr förlorade jag matchen, men vann iallafall den sista och viktigaste bollen. Förloraren fick nämligen laga maten efteråt då man såg väl till att vinna den bollen. 😉

Foto 2018-08-02 20 22 05

Hann med ett himla trevligt pizza-event med ett gäng skidåkare också, även det mycket trevligt!

Foto 2018-08-03 10 31 54Från ett fint löppass förra veckan. Träningen rullar på hyfsat bra tycker jag och jag har fått till många bra pass. Även om känslan inte alltid är på topp så är det skönt att jag har fått ha en hyfsat bra kontinuitet och kunna genomföra den träningen jag vill. Foto 2018-08-04 18 46 49Åt middag med Lisa och Hedda och Sofia kom förbi senare också. Sista gången vi sågs allihopa innan Hedda åker tillbaka till USA igen. Så himla mysig och bra kväll där vi pratade om allt mellan himmel och jord. Foto 2018-08-13 11 19 15Dagens lunch på Temperance. Oj vad glad jag är att jag får äta där alltså, det underlättar verkligen så otroligt mycket att alltid få god och vällagad mat direkt efter passen. Har ni vägarna förbi Östersund borde ni verkligen testa deras lunch, absolut en av stans bästa! Denna lunchen satt fint efter dagens intervallpass på rullskidbanan kan jag lova. Foto 2018-08-13 19 54 26

Hämtade ut ett väldigt roligt paket idag, en Flowpillow från Flowlife. Det är alltså en massagekudde som man kan använda på ben, rygg och nacke bland annat. Har bara hunnit testa den en kort sväng nu men kan säga att jag redan gillar den skarpt. Den kommer säkerligen gå varm här hemma. Tänkte skriva en utförligare recension när jag hunnit testa den lite mer.

Nu blir det lite kvällsfika innan det är dags att sova, ny dag och nya träningspass väntar imorgon.

Ha det så bra så länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *