Kategorier
Okategoriserad

Ny tränare, tävling och födelsedag

Hallå där!

Känns som att det är dags för en uppdatering här nu. Senaste veckorna har det verkligen varit fullt upp och nu njuter jag av att andas ut lite grann och ”bara” få leva äta-träna-sova-livet igen. Det är ju roligt när det händer mycket men ibland behöver man helt enkelt lite mer återhämtning också. Men vad har hänt sedan sist då?

Foto 2019-05-27 10 32 49 (2)

Rivstartade en måndag i slutet av maj med ett riktigt tufft pass inne på gymmet. 4 x 1000 meter i ski-ergen, det var precis lika jobbigt som det ser ut på bilden. Mjölksyra upp över öronen kan jag lova. Men det känns ju extra skönt när man är klar med ett sånt pass som man nästan haft lite ångest för innan.

Processed with VSCO with a5 preset

En date-kväll med den här snyggingen är ju aldrig fel!

Juste, jag skrev ju i förra inlägget att jag gjort en del förändringar när de gäller träningen och här är en av dom. Simon är numera även min tränare. I och med att han lagt upp sin egen träning själv under flera år och är otroligt intresserad av ämnet så känns det som helt rätt val. Jag behövde en förändring och det känns redan sååå bra! Jag tror att det kan vara nyttigt med förändringar ibland och jag tycker att det känns väldigt, väldigt roligt med någonting nytt. Så det här kommer absolut att bli ett spännande träningsår!

Foto 2019-06-06 13 26 31

Tentaplugg är ju sällan superkul, men att plugga ute på balkongen i fint väder underlättade det ju litegrann iallafall. Det kändes dock inte så bra innan tentan och jag var lite stressad över den, men den gick faktiskt superbra vilket var väldigt skönt. Sådan lättnad när man har det bortgjort!

Foto 2019-06-08 10 04 46

Efter tentan åkte vi hem till Sollefteå eftersom vi skulle på dop under helgen. Tog med pappa och Simon på min favoritrunda uppe på Remsle, den gör ingen besviken. Här ute på klippan är det obligatorisk drickapaus med utsikt över Sollefteå, mycket vackert.

Foto 2019-06-09 14 04 27

Det var som sagt dop för familjens lilla charmtroll, Isa. Det blev en superfin dag med alla nära och kära.

Processed with VSCO with a5 preset

Sedan tillbaka till Östersund för att springa Vårruset på måndagkväll. Sist jag sprang en löptävling var nog Vårruset för två år sen, så jag var lite osäker på hur det skulle gå. Men det gick helt klart över förväntan, även om löpsteget kanske inte var på topp så fick jag iallafall ett tufft och bra pass. Sprang in som 8:e dam och det är jag nöjd med! Sedan väntade picknick med det här goa gänget. Tycker verkligen Vårruset är ett härligt arrangemang med bara massa tjejer som vill träna eller tävla och sedan äta picknick tillsammans efteråt, så mysigt!

Foto 2019-06-11 18 29 34

Lyckades göra årets första vurpa på rullskidorna också, fick dessutom ett fint blåmärke på köpet…

Foto 2019-06-14 18 55 16

Jag och Lisa hade ett gemensamt födelsedagskalas med massa härliga tjejer en kväll, vi beställde pizza, fikade och skrattade en hel del. Ser ni att det fanns ett tema också? Pink-party såklart 😉 Vad annars när det är jag och Lisa som får bestämma? Haha. Det var hur som helst en supertrevlig kväll och jag blev så glad och tacksam att jag har så många fina människor runt omkring mig!

Foto 2019-06-19 10 36 48

Dagen efter kalaset klev jag upp tidigt och rullade till Sollefteå för tredje gången på en vecka (först dopet och sedan hann jag med en sponsorsdag med klubben mitt i veckan också). Den här gången var det dags för Sommarskidskolan där jag var med som ledare för tredje året i rad. Precis som tidigare år blev det en rolig och givande vecka med mycket teknikträning, lekar, Hallstatest, en långtur och mycket annat. Det var fullt upp helt enkelt och jag var nog mer trött än barnen när veckan var slut, haha. Men som sagt så var det väldigt roligt och jag tycker att man lär sig mycket av att vara ledare också. Lägret var slut på torsdag eftermiddag och resten av den dagen däckade jag i soffan, helt slut som sagt.

Processed with VSCO with a5 preset

Dagen efter var det ju midsommar och jag firande den tillsammans med ett härligt gäng kompisar. Vi grillade, körde en 5-kamp och hade väldigt trevligt, precis som en midsommar ska vara.

Processed with VSCO with a5 preset

Dagen efter midsommar började jag tyvärr känna av en förkylning som visade sig bli en seg sådan, nu 1,5 vecka senare är jag äntligen frisk och har kunnat röra mig lite lätt igen. Slogs ännu en gång av hur otroligt tråkigt det är att vara sjuk. Men har passat på att sysselsätta mig ändå genom att träffa kompisar, måla hus, baka och som ni ser på bilden åkte jag och mamma till Övik en dag för en utflykt med Frida och Isa. Så jag har helt enkelt fått roa mig med lite annat än träning senaste veckan, men som tur är finns det ju mycket annat roligt att göra också.

Processed with VSCO with a5 preset

Har även hunnit med en heldag ute på Ulvön med familjen och Mormor & Morfar för att fira Morfar som fyllt 80 år under våren. Förutom en riktigt dålig skärgårdsbuffé så blev det en väldigt mysig och lyckad dag med gänget!

Processed with VSCO with a5 preset

Och på tal om att fylla år så har även jag blivit ett år äldre (och förhoppningsvis klokare 😉 ). Jag fick iallafall en fin födelsedag och blev ännu en gång tacksam för alla fina människor jag har i mitt liv.

Nu ska jag fortsätta heja fram de svenska damerna i fotbolls-VM och hoppas de går till final!

Ha det så bra så länge!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *