Kategorier
Okategoriserad

I väntan på snön i Östersund

Hej på er!

Min helg har verkligen varit lyckad och jag hann med så mycket roligt. Mamma och pappa kom ju hit i fredagskväll och då började vi med att gå ut och äta på Eastern Palace, så mycket god mat alltså. Vi gick därifrån väldigt mätta och nöjda alla tre. Foto 2016-10-28 21 10 24Även om vi var sjukt mätta efter maten så finns det ju alltid lite extra plats i efterrätts-magen, det bara är så. 🙂  Foto 2016-10-29 17 04 45På lördagen började vi dagen med en god frukost innan vi bytte till vinterdäck och satte på takbox på min bil. Efter det blev det en liten shoppingtur på stan, jag hittade äntligen både en matta och lampa till vardagsrummet som jag blev sååå nöjd med. Jag var inte heller ensam om att tycka om min nya matta. 🙂 Foto 2016-11-02 16 59 10

Avslutade lördagen med en god middag hemma innan dem åkte hem. Och då åkte jag vidare… Foto 2016-10-29 19 41 59… till Cajsa som hade styrt ihop ett litet Halloween-event med ett gäng tjejer, väldigt trevligt! Jag tog på mig att baka, blev en enkel kladdkaka som jag spökade ut. Tycker den vart lite söt, hehe. Foto 2016-10-30 14 19 36

På söndagen var det riktigt fint väder här i Östersund så jag, Lisa, Moa, Simon och Björn åkte ut till Frösön för att grilla lite. Så himla mysigt att sitta där vid vattnet med en eld och bara hänga, det är någonting med både vatten och eld som är så rogivande på något vis. Timmarna rusade iallafall iväg där ute med det sällskapet. Foto 2016-11-02 17 10 07

Min måndag var däremot inte lika bra… Det började med att jag kom ut till bilen och ser att jag har fått parkeringsböter, hade missat det där med datumparkering. Men man lär sig väl alltid nåt, och nu kommer jag kunna datumparkera också. Sedan åkte jag iallafall ut till Frösön för att köra naturliga intervaller med tränare Uusi, han visade en riktigt fin bana som vi sprang på. Väldigt värdefullt eftersom jag inte kan så många bra intervallbackar här än, så det var jag tacksam för (lite positivt fanns det den här dagen iallafall). Men under intervallerna, när jag sprang utför, snubblade jag och gjorde världens magplask rakt ner i marken. Kanske inte ser så illa ut på bilderna, men det gjorde rätt ont ändå. Det blev dock inte värre än lite skrubbsår och en del blåmärken som tur var. Foto 2016-11-01 09 06 32

Fin löptur med Lisa igår. Nu har det faktiskt börjat snöa lite här, även om det inte är mycket. Men dom har även börjat lagt ut den sparade snön så förhoppningsvis går det att åka skidor här redan på fredag. Foto 2016-11-01 20 16 44Gårdagens kvällsfika med Lisa och Ida hemma hos Ida i hennes supermysiga lägenhet. Trevlig kväll med två härliga brudar! Foto 2016-11-02 09 44 56Vilodag idag vilket såklart betyder sovmorgon och god frukost, idag blev det en banan- & chokladmugcake. Hade inte gjort det på superlänge så blev sugen på det, den ser kanske lite rolig ut men den blev faktiskt riktigt god.

Nu blir det några dagar med träning här hemma, sedan åker vi iväg på nästa läger redan på söndag. Det blir sista lägret för i år och den här gången ska vi till Bruksvallarna. Har sett lite bilder därifrån idag och det såg grymt fint ut så nu ser jag verkligen fram emot det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *