Kategorier
Okategoriserad

Läger, myshelg och sista förberedelserna

Hej på er!

Nu har jag hunnit vara hemma några dagar i Östersund igen, blir dock inte så långvarigt då jag åker tillbaka till Bruksvallarna redan imorgon. Förra veckan hade vi som sagt sista lägret tillsammans med laget och vi hade verkligen en bra vecka. Har nog aldrig varit med om att det har varit så fina förhållanden i början på november alltså, vissa dagar kändes som att det vore en riktigt fin vinterdag i februari typ. Perfekta spår, kyligt (kanske lite väl kallt vissa dagar) och soligt, helt magiskt! Kändes lite tråkigt att det var sista lägret för i år, har verkligen haft så roligt tillsammans med laget.

Jag råkade dock vara lite klantig när vi skulle åka till lägret. Jag glömde alla mina skidor och stavar i takboxen hemma i Östersund, haha… Känner att jag behöver förklara hur detta hände då det kanske inte är så vanligt att man åker på läger men glömmer både skidor och stavar hemma. När vi skulle åka till stadion där bussen stod så hämtade jag först Björn och sedan Elin. Och vi fick inte plats med allas skidfodral i takboxen så vi la deras fodral inne i bilen. Sedan när vi väl kommer till stadion så packar vi bara ut allt som är i bilen och glömmer heeelt bort allt som är i takboxen. Så det blev helt enkelt kvar där. Som tur är skulle Mattis åka till Bruks dagen efter så han kunde ta med allt upp, räddare i nöden. Tur man kan skratta åt det nu, men jag skämdes lite när vi väl var där. Vem åker på läger utan skidor och stavar liksom? Jag tydligen, hehe. Foto 2016-11-07 11 08 54

Alltså hur fint var det inte?! Foto 2016-11-07 20 15 10Maja och Maria hade fixat ett roligt musikquiz en kväll som jag och Carl tog hem, viktig seger! 🙂 Foto 2016-11-09 10 41 44Foto 2016-11-13 11 06 50

På fredagkväll kom Frida och Robert till mig här i Östersund. Så roligt att få spendera en hel helg tillsammans. Började att gå ut och äta när dom kom hit på fredagen och lördagen spenderade vi med shopping på stan. Senare på kvällen träffade dom några kompisar här och jag var med Cajsa och Jasmine och åt tacos. Foto 2016-11-15 20 26 36

Så mysig kväll här med! Hade inte träffat Jasmine sedan i somras så det var så kul att snacka ikapp allt som hänt sedan dess, blev som sagt en väldigt lyckad kväll med två fina vänner. Foto 2016-11-13 09 33 12På söndagmorgon var jag, Frida och Lisa (Robert är ingen frukostmänniska så han stannade hemma) och åt hotellfrukost på Scandic. Fanns så mycket gott, var typ mätt hela dagen sen haha. Det var hur som helst väldigt roligt det med och ett riktigt bra sätt att starta dagen på. Och ett bra avslut på en bra helg dessutom!

Idag då, har jag gjort sista förberedelserna inför helgens tävlingspremiär. Körde klassiska intervaller tillsammans med Uusi och det gick faktiskt väldigt bra. Det var ett sånt pass som gav så mycket energi och jag hade verkligen en positiv känsla efteråt. Kanske är svårt att inte ha det när man har typ världens mest positiva människa som hejjar på. 🙂 Det gjorde inte ens så mycket att regnet fullkomligt öste ner och jag var totalt genomblöt från topp till tå när jag var klar. Men jag var kanske mest nöjd med min vallning ändå, hade toppenfäste trots att jag inte ens ringde till mamma innan och frågade vad jag skulle valla med. 😉

Så imorgon efter lunch rullar vi till Bruksvallarna och tävlingarna börjar på fredag med ett 5 km skatelopp. Är verkligen så taggad och det ska bli så himla roligt att få köra min första seniorsäsong!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *