Kategorier
Okategoriserad

Världscuppremiär imorgon

Hej på er!

Just nu befinner jag mig i Ulricehamn där jag ska göra världscuppremiär imorgon (dock i nationell trupp, åker alltså inte i Sverigekläder utan i klubbkläder). Flög ner hit i går och vi hade en smidig resa och kom fram i bra tid. Idag har vi testat både skidor och spår, det är en väldigt rolig bana som vi ska köra två varv på. Det är dessutom en av mina favoritdistanser, 10 km skate. Hoppas bara på en lite bättre känsla än vad jag har haft nu senaste veckorna, då blir det nog en rolig dag. Dem har ju dessutom sålt över 55000 (!) biljetter under helgen, så det kommer nog vara mäktig stämning ute på spåren imorgon. Jag är verkligen sjukt taggad och det ska bli SÅ kul att få tävla imorgon! Första start är 10.30 och 10.50 är det start för min del, 30 sek efter Björgen, får se till att täppa igen den luckan snabbt, hehe.. 😉 IMG_2630

Ute på spåren idag med helgens roomie, inte en tråkig stund med henne kan jag lova. Vi bor förresten cirka 50 meter från stadion, kan nog inte bli så mycket närmare än så. 🙂 IMG_2631Taggat gäng! Glöm inte att kolla på oss på TV:n imorgon, Vinterstudion sänder från klockan 10.00. IMG_2585

Fick iallafall ingen sovmorgon igår på min vilodag då en dopingkontrollant knackade på dörren strax innan klockan 7 på morgonen. Alltid lite jobbigt att kliva upp den tiden när man egentligen har sovmorgon, men såklart väldigt bra att dem är ute och kollar och jobbar för en ren idrott. IMG_2633Obligatorisk ”fota-flygplansvinge-mot-fin-himmel-bild” som man måste ta när man är ute och flyger. IMG_2632Mysig måndagkväll med två favoriter. Hedda bjöd på pizza som hon hade lyckats väldigt bra med. IMG_2571

Såg man Idrottsgalan i måndags och var lite uppmärksam, kunde man se ett litet klipp från JVM-stafetten i vintras. Lite coolt ändå att vi fick vara med, även om det inte var så långt klipp.

 

Ett svar på ”Världscuppremiär imorgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *