Kategorier
Okategoriserad

Bruksvallarna, vårskidåkning & påsk hemma

Hej på er!

På torsdagen förra veckan var jag äntligen tillräckligt frisk så att jag och Lisa kunde åka iväg till Bruksvallarna. Vi tränade lite lätt när vi kom fram, kollade på sprinten (känns alltid lite speciellt att stå på sidan och kolla på när det är tävling) och sedan spenderade vi resten av kvällen inne i stugan med god mat och lite sällskapsspel med mamma och pappa.  Jag lyckades briljera i På spåret (spelet) och chockade alla (inklusive mig själv) med mina kunskaper. 😉 Foto 2017-04-07 13 16 21Jag hade ju bestämt mig redan innan jag åkte till Bruksvallarna att det inte skulle bli någon start i den vanliga sprinten eller i Fjälltopploppet som är 35 km långt och man dessutom åker upp på två fjäll, då det kändes för tufft när jag precis varit sjuk. Men eftersom jag ändå var lite sugen på att tävla så ställde jag upp i 100 meters-sprinten, en lite mer lagom distans för någon som är i dålig form. Gjorde en hyfsad prolog och blev 10:a, 32 stycken gick vidare till 16-delsfinalerna där sedan en går vidare och en åker ut allt eftersom, ja ni förstår säkert. Gick vidare ganska lätt från min 16-del och fick i 8-delsfinalen möta Sanna (bilden). Vi hade en tuff och jämn kamp länge men sedan gick helt plötsligt min stav av så då var det kört för min del. Väldigt tråkigt att man åker ut så, speciellt eftersom det är en så rolig tävling som man sällan kör. Det är dock min allra första stav som jag bryter, så ska väl inte klaga allt för mycket. Foto 2017-04-08 09 47 17På lördagen tog vi en tur upp på fjället och sedan agerade vi drickalangare/hejarklack/fotograf. Vi var nog minst lika trött som de som hade tävlat efteråt, var jobbigt att stå på sidan om också ju. 🙂 Tur iallafall att pappa var den enda starka ur vår stuga och ställde upp i tävlingen och gjorde en stark insats!

Processed with VSCO with a5 preset

På lördagkväll fick vi fira att vi klarat av ännu en säsong. En väldigt rolig kväll med massa fina människor! Foto 2017-04-09 11 00 57På söndagen packade vi ihop och städade ur stugan igen. Trots att vi inte hade speciellt bra väder någon gång under dagarna vi var där så blev det en väldigt lyckad helg. Det är alltid så mysigt att komma till fjällen och få koppla av, hänga med familjen (ja, Lisa räknas ju nästan som familj nu) och åka skidor i fjällmiljö. Tack bästa ni för en bra helg! Foto 2017-04-12 20 30 55Från ett fjäll till ett annat. I onsdags var vi ett gäng från skiduniversitet som åkte till Ullådalen som dagen till ära bjöd på en magiskt fin dag. Detta är verkligen skidåkning när det är som bäst, på våren och i fjällen. När solen dessutom skiner starkt finns det verkligen ingenting att klaga på, så himla fint! Foto 2017-04-12 20 25 03Foto 2017-04-12 20 24 51Alltså kolla bara, hur fint är det inte? Det är verkligen få saker som slår det här. Foto 2017-04-12 20 24 27Alla fyra bilder ovan har Sofia fotat, hon är alltid så duktig med kameran.

Efter den fina turen i onsdags rullade jag hem till Sollefteå för att fira påsk här hemma. Passar på att umgås med alla när dom också är lediga. Ikväll ska vi ut och äta med familjen, mormor & morfar och farmor & farfar. Det blir mysigt! Sedan tänkte jag möta upp några kompisar och hinna hänga med dom en stund också.

Passar på att önska alla en glad påsk också, hoppas ni får en fin helg vart ni än är!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *