Kategorier
Okategoriserad

Senaste veckan i bilder

Hej på er!

Påsken firades ju hemma i Sollefteå och jag hade några riktigt fina dagar på hemmaplan. Sedan dess har jag hunnit med en del andra roliga grejer också så jag tänkte att jag visar upp senaste veckan i bildformat, är ju alltid roligt med mycket bilder.

Foto 2017-04-16 13 04 06 (1)

Tog för ovanlighetens skull inte så många bilder när jag var hemma (är rätt bra på att ta alldeles för mycket bilder annars), men någon bild blev det iallafall. På söndagen grillade vi korv till lunch i grillringen ute på gården, det är ju något speciellt med att äta utomhus så denna lunch blev väldigt lyckad. På måndagen åkte jag tillbaka till Östersund igen, även om jag gillar att vara hemma i Sollefteå så är det alltid skönt att komma tillbaka till lägenheten.Foto 2017-04-18 10 00 45På tisdagen hade de lovat fint väder i Ullådalen så jag och Simon åkte dit över dagen, och fint väder var det också. Till en början var det inte ett moln på himlen, kom dock några under tiden vi åkte. Det blev hur som helst en himla lyckad dag och det var knappt så att man ville åka hem därifrån, skidåkningen är verkligen som bäst i fjällen den här tiden. Foto 2017-04-18 10 03 04 (1)Drömdag, som Simon själv skulle ha sagt. 🙂 Foto 2017-04-18 20 56 08 (1)Ja så här glad blir man väl när man åker skidor i fjällen, solen skiner och man har bra sällskap. Foto 2017-04-19 14 31 50På onsdagen var det dags för nya äventyr. Jag och Hedda flög ner till Stockholm där vi mötte upp Lisa som flög från Kiruna. Vi har pratat länge om att åka till Stockholm tillsammans några dagar och det var så kul att det äntligen blev av. Första dagen gick vi lite inne i stan och….Foto 2017-04-19 14 39 28…kollade såklart också på blommorna i Kungsträdgården (det är väl nästan ett måste när man är i Stockholm den här tiden på året?) Även fast jag har varit där flera gånger så tycker jag fortfarande att det är lika fint, kombon rosa och blommor kan ju aldrig bli fel liksom. Foto 2017-04-19 16 35 45 (1)Strosade runt lite i gamla stan också. Foto 2017-04-19 18 37 48 (1)Och avslutade sedan dagen med en god pasta-middag på en italiensk restaurang. Foto 2017-04-20 19 22 38 (1)På torsdagen spenderade vi nästan hela dagen ute på Bosön och gjorde lite tester, tränade och träffade Emma som jobbar med idrottsnutrition och har varit med oss några gånger när vi har varit på läger med laget. Himla härlig och duktig tjej! Mycket intressant och lärorik dag där ute, och dessutom väldigt roligt att få se Bosön för första gången. Tog dock inga bilder där men får bli en bild från den kvällens middag istället. Vi bodde i familjen Bångmans lägenhet som låg cirka 2 minuter från Mall of Scandinavia så vi gick dit och åt. Efter att ha kollat runt lite föll valet till slut på ett ställe som hette Vigårda och det gjorde oss inte besvikna. Foto 2017-04-20 19 23 23 (1)Maten förtjänar en närbild också bara för att det var så bra. Mätta och nöjda gick vi därifrån och spenderade resten av kvällen i soffan. Det tar på krafterna att vara i huvudstaden. Foto 2017-04-21 16 43 58.png

På fredagen gick vi först en promenad ute i solen och sedan blev det sedan shopping för fulla muggar. Eller okej, hittade faktiskt inte jättemycket men några fynd blev det iallafall. Efter några timmars shopping var det dags att flyga hem till Östersund igen. Var helt slut efter några intensiva dagar så slocknade direkt på planet hem.Foto 2017-04-20 17 40 59 (1)Tack bästa ni för några roliga dagar. <3

Foto 2017-04-23 19 44 07

I lördags hade Viktor 25-årsfest med 90-tals tema. Sjukt rolig dag och kväll med massa härliga människor. Hoppas det syns vilka vi var? Spice girls såklart 🙂 (Vår Ginger spice var dock inte där när vi tog bilden så Emma (bredvid mig) fick rycka in och vara med på bild istället) Foto 2017-04-22 19 23 25

Jag tycker vi lyckades riktigt bra med utklädningen om jag får säga det själv. Så roligt med ett tema sådär på en fest, alltid roligt att klä ut sig och fixa outfit inför det. Och som sagt, det blev en väldigt lyckad kväll också tycker jag. Det var senaste veckan i bilder, härliga kontraster med fjälltur, Stockholmsresa och 25-årsfest.

Nu är vecka 17 här vilket betyder nytt träningsår för oss skidåkare. Efter lite lugnare veckor träningsmässigt är jag riktigt taggad på att få dra igång träningsåret igen. Tror det kommer bli ett bra år och jag är redo att satsa mot nya mål!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *