Kategorier
Okategoriserad

Vilodag med betoning på vila

Hej på er!

Lovade ju att det skulle komma en uppdatering om vad jag har gjort sedan sist jag skrev här, så här kommer den. Vi befann oss ju på läger i Åre då och det blev en väldigt bra och tuff lägervecka. Måste säga att jag är positivt överraskad av Åre som lägerort, rullskidåkningen var helt okej men det bästa var ju att man kunde springa/gå skidgång upp på fjället och sedan ta kabinen ner. Skönt att slippa springa alla höjdmeter utför då det sliter mycket på benen.

Foto 2017-09-03 09 23 36

Första dagarna hade vi riktigt bra väder, tyvärr höll det inte i sig hela veckan utan några dagar var det riktigt regnig och dimmigt och man såg inte mer än kanske 20 meter framför sig. Processed with VSCO with a5 preset

Det här var en av dagarna då det var så dimmigt. Men som de orienterare jag och Moa är lyckades vi självklart hitta en riktigt fin runda ändå, utan att springa vilse. Som ni kan se var vi skapligt nöjda över det. 😉 Foto 2017-09-16 17 32 41Har hunnit åka hem två helger också. Första helgen hade Maja hejdåfest eftersom hon åkt till USA ett år nu (roligt för Maja, men tråkigt för oss), så vi var först ute och åt och sedan var vi ett större gäng hemma hos Maja. Var så kul att få träffa allihopa eftersom det blir långt mellan gångerna nu när alla bor på olika ställen. Sedan fyllde även min kära syster år denna helg så vi åkte till Övik och firade henne, väldigt mysigt och roligt det med såklart! Processed with VSCO with a5 presetSom ni kanske förstod av förra inlägget så har jag ju blivit student på riktigt nu också. Eller ja, det beror ju på vad man menar med på riktigt i och för sig. Förra året läste jag bara två fristående kurser, men nu läser jag Ekonomiprogrammet och än så länge går det rätt bra. Nackdelen är dock att jag vill läsa på 50% men eftersom programmet går på 100% så får jag läsa en kurs på 100% och sedan hoppa över nästa kurs. Lite krångligt, men jag tror att det kommer gå bra.  Det tar ju dock mycket tid, så förutom träning och plugg så hinner man inte med så mycket mer vissa dagar. Foto 2017-09-30 19 09 04Älskade, älskade ni. ♥

Förra helgen blev det också en sväng hem till Sollefteå. Jag och Simon åkte dit på fredagkväll och på lördagen körde vi först ett långpass på Hallsta och på kvällen samlades vi allihopa för att fira farfars 90-årsdag. SÅ himla rolig och lyckad kväll med god mat och världens bästa sällskap.

Foto 2017-09-30 19 09 54Bästa farfar, min idol och typ världens coolaste människa. Om jag är hälften så pigg och glad som dig när jag är 90 år så kommer jag vara galet nöjd. Tror inte det är många i den åldern som är ute och jobbar hela dagarna, hugger ved eller är med ute i skogen. Han är grym helt enkelt!

Foto 2017-10-06 20 54 30På söndagen gjorde vi något som verkligen är ett måste på hösten för mig, nämligen baka tunnbröd i vår bagarstuga. Finns det något godare är nybakt tunnbröd eller? Tror inte det. Önskar ni kunde känna lukten genom bilden, det är magiskt. Och alltid lika roligt att baka också, kommer nog aldrig tröttna på det. Processed with VSCO with a5 preset

Simon skötte sig väldigt bra och var riktigt duktig för att vara första gången. Ni kan ju se att han var skapligt nöjd iallafall haha. Och hur söt var han inte inte i mitt förkläde som jag sydde på slöjden i femman?! 🙂 Foto 2017-10-01 14 55 55Fick även fint besök av dessa två, Ebba var med och bakade ett tag och Vendela kom förbi och fikade. Så himla roligt eftersom det blir alldeles för långt mellan gångerna nu för tiden. Ebba träffar jag ju lite oftare men Vendela hade jag inte träffat på ett år eftersom hon varit på andra sidan jorden. Men det var väldigt mysigt och trevligt att få snacka ikapp lite! Processed with VSCO with a5 preset

Innan vi åkte tillbaka till Östersund så avslutade vi med att göra pizza i bagarstugan. De två som ni ser på bilden blev helt klart mina favoriter, den ena med pesto, lufttorkad skinka, tomat och mozzarella och den andra med philadelphia, chèvre, päron, valnötter och honung. Riktigt smarrigt och ett bra avslut på en väldigt bra helg! Foto 2017-10-05 21 55 26

Foto: Robin Bryntesson

Den här veckan har det som sagt varit mycket träning och tjejerna i A-laget hade dessutom fartvecka som vi fick vara med på även i år. Jag passade på att vara med på två pass, en sprint i måndags och klassiska intervaller i torsdags. Det var både tufft och roligt och bra att få chansen att få träna med alla starka tjejer, det är ju sådant som utvecklar en.

Idag har jag vilodag och det har blivit en del klassiska ”vilodagssysslor” som att handla, städa och fixa en del andra grejer som behövdes göras. Men sedan har jag också verkligen passat på att just vilat efter en vecka då det verkligen har varit fullt upp, så tror det var välbehövligt med en lugn dag idag. Dessutom har jag maxtest imorgon. Det är alltid med lite (läs: mycket) skräckblandad förtjusning som man ställer sig på bandet för att ta ut alla krafter man har. Men det ska bli roligt också. Kroppen har varit lite trött den här veckan men jag hoppas att det blir bättre efter dagens vilodag. Ni får hålla tummarna för mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *